MAALISKUUN TARJOUKSIA

Tarjoustuotteina meillä on vaihtuva valikoima vitamiineja, hivenaineita, ihonhoitotuotteita ja erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä valmisteita. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, tuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Multi-tabs Family

190 tablettia

Monipuolinen monivitamiini-kivennäisainetabletti aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille. Yksi tabletti päivässä riittää.

18,90e (23,65)

Aqualan L/Duo/Plus

200 g

Koostumukseltaan kevyet, tehokkaasti ja pitkään kosteuttavat perusvoiteet.

8,40e (9,90)

Sebamed Face&Body -täyttöpussit

1000 ml

Hoitavat pesunesteet päivittäiseen käyttöön.

16,50e (19,45)

Tiesitkö?

Kuiva iho

Kuiva iho tarkoittaa sellaista ihoa, jossa veden haihtumista estävien rasvojen määrä sarveiskerroksessa, on niin pieni, että vettä pääsee haihtumaan ihon syvemmistä kerroksista vapaasti. Seurauksena ihon pintakerros kuivuu. Kuivuminen aiheuttaa ihoon lievän tulehduksen, joka aistitaan kutinana. Kuivaihoisen ei tarvitse vähentää pesua. Pitkä suihku tai kylpeminen ovat itse asiassa hyviä keinoja ihon vesipitoisuuden palauttamiseksi normaalitasolle. Vesi vain pitää sitoa ihoon sopivalla perus- tai kosteusvoiteella heti suihkun, kylvyn tai uimisen jälkeen. Kuivan iho hoitovoide on paras valita oman ihon tuntemusten perusteella. (Lähde Duodecim Käypä hoito)