SYYSKUUN TARJOUKSIA

Tarjoustuotteina meillä on vaihtuva valikoima vitamiineja, hivenaineita, ihonhoitotuotteita ja erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä valmisteita. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, tuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Posivil FluZink

40 imeskelytabl.

Sinkkiä sisältävät imeskelytabletit flunssan ensioireisiin ja flunssan kestoa lyhentämään.

9,50 (12,80)

Multivita Plus

200 tabl.

Aikuisten monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdessä tabletissa.

19,90 (23,40)

Bethover B12 tai Bethover B12 + Foolihappo

150 + 20 tabl.

B-12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi.

24,90 (28,60-29,25)

Tiesitkö?

Täit

Täit eivät johdu huonosta hygieniasta tai liasta vaan ympäristöstä tulevasta tartunnasta. Täiden häätöön on olemassa permetriiniä sisältävä lääkevalmiste sekä CE-merkittyjä lääkinnälliseksi laitteiksi rekisteröityjä valmisteita.

Permetriinille resistenttejä kantoja on ollut pitkään Keski-Euroopassa, ja niitä löytyy todennäköisesti myös Suomesta. Fysikaaliset valmisteet estävät täin aineenvaihduntaa päällystämällä ne. Valmisteiden huolellinen ja riittävä levittäminen sekä ohjeiden mukainen käsittelyaika ovat tärkeitä tehon saavuttamiseksi. Täishampoo levitetään pyyhekuiviin hiuksiin kamman avulla, jotta se leviää varmasti kaikkialle päähän. Täiden mekaaninen poisto tukee häätöhoitoa, ja hoidon onnistumisen seuranta on välttämätöntä.

Hiuksen tyveen kiinnittyneet munat kuorituvat noin viikon kuluttua, minkä vuoksi käsittely tulee uusia 7-9 vuorokauden kuluttua. Täiden häädön jälkeen on syytä tarkistaa viikoittain tulos täikampauksilla, ja ryhtyä torjuntaan heti, jos uusi tartunta ilmenee. (Lähde Duodecim Terveyskirjasto).