JOULUKUUN TARJOUKSIA

Tarjoustuotteina meillä on vaihtuva valikoima vitamiineja, hivenaineita, ihonhoitotuotteita ja erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä valmisteita. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, tuotteet vaihtuvat kuukausittain.

FIILUS C+Zn arkeen

30 purutabl.

Hedelmäisen makuinen maitohappobakteerivalmiste koko perheelle. Tabletti sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria, 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita.

-20%

SEBAMED OLIVE

Face&Body Wash 200ml

Kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

– 20%

MULTIVITA PLUS

200 tablettia

Monivitamiini -ja hivenainevalmiste aikuisille. Yhdessä tabletissa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet.  Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Koostumusta päivitetty – ei sisällä eläinperäistä liivatetta!

– 15 %

Tiesitkö?

Kuiva iho tarkoittaa sellaista ihoa, jossa veden haihtumista estävien rasvojen määrä  sarveiskerroksessa on niin pieni, että vettä pääsee haihtumaan ihon syvemmistä kerroksista vapaasti. Seurauksena ihon pintakerros kuivuu. Kuivuminen aiheuttaa ihoon lievän tulehduksen, joka aistitaan kutinana. Kuivaihoisen ei tarvitse vähentää pesua. Pitkä suihku tai kylpeminen ovat itse asiassa hyviä keinoja ihon vesipitoisuuden palauttamiseksi normaalitasolle. Vesi vain pitää sitoa ihoon sopivalla perus- tai kosteusvoiteella heti suihkun, kylvyn tai uimisen jälkeen. Kuivan ihon hoitovoide on paras valita oman ihon tuntemusten perusteella.

(Lähde Lääkärikirja Duodecim, Duodecim Käypä hoito)