TOUKOKUUN TARJOUKSIA

Tarjoustuotteina meillä on vaihtuva valikoima vitamiineja, hivenaineita, ihonhoitotuotteita ja erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä valmisteita. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, tuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Perskindol geeli tai suihke

100 ml geeli/ 150 ml suihke

Kaksivaikutteinen valmiste lihaskipuun ja -rasitukseen, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti.

15,50e (17,70)

Multivita Plus

200 tabl.

Aikuisten monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdessä tabletissa.

19,90e (23,40)

Bethover B12 + Foolihappo tai Bethover B12 Strong

150/120 tabl.

Mansikanmakuiset purutabletit, joissa on monipuolinen ja vahva koostumus B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa B-vitamiinien saannin turvaamiseen.

25,70e (29,25)

Tiesitkö?

Allergia

Allergialla tarkoitetaan allergeenin esim. siitepölyn aiheuttamia oireita. Siitepölyallergia voi ilmetä silmien kutinana, punoituksena tai vuotamisena, nenän tukkoisuutena, kirkkaana eritteenä, kutinana, aivasteluna tai iho-oireina. Akuuttien allergisten silmäoireiden ensisijaiseksi hoidoksi suositellaan antihistamiinsilmätippoja. Natriumkromoglikaattitippa on heikompitehoinen ja sen käyttö tulee aloittaa ennen oireiden ilmaantumista. Allergisten nenäoireiden ensisijainen lääkitys on nenään annosteltava kortikosteroidisuihke. Paikallislääkitykseen voidaan yhdistää molemmissa oireissa suun kautta otettava antihistamiinitabletti.

(Lähde Duodecim Käypä hoito).