AVOINNA

Ma-Pe 8.30-18.00
La 8.30-14.00
Arkipyhinä suljettu

Asiakaspalvelu
013 555 723 (pvm/mpm)

AVOINNA

Ma-Pe 8.30-18.00
La 8.30-14.00
Arkipyhinä suljettu

Asiakaspalvelu
013 555 723 (pvm/mpm)

KOSMETIIKKA

Valikoimiimme kuuluu useita tutkittuja ja turvallisia kosmetiikkasarjoja. Olipa ongelmasi nuori akneiho, couperosa, herkkä tai ikääntyvä iho, henkilökuntamme auttaa Sinua.

Outokummun Apteekin henkilökunta palvelee Sinua
Outokummun Apteekki Kosmetiikka Henkilokunta Palvelee Paivi

Monipuolinen ihonhoitosarja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Avene-sarjan tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Löydät erikoishoitotuotteet mm. Couperosaiholle, atooppiselle iholle, ärtyneelle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Osalla tuotteista on Allergia- ja astmaliiton yhteistyötunnus.

Hoitavat ja kosteuttavat herkkäihoisten hoitotuotteet ikään ja ihotyyppiin katsomatta.

Suomalaisen Favora-sarjan allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille. Kiinteyttävän hoitolinjan tuotteet on kehitetty aikuiselle herkälle iholle.

Tehokkaat ja hellävaraiset tuotteet pohjoisiin olosuhteisiin, jotka on kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Aco-sarjasta löydät tuotteet suojaavista aurinkovoiteista ja kostuttavista päivävoiteista ravitseviin yövoiteisiin ja tehokkaisiin silmänympärysvoiteisiin.

Vichy tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita, termiseen lähdeveteen perustuvia tuotteita kaikille ihotyypeille ihanneihon saavuttamiseksi.

Mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi on Vichyn ihonhoitotuotteiden tähtiainesosa. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tutkitusti turvallinen, laadukas ja luotettava ihonhoitosarja, jonka puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet ylläpitävät ihon hyvinvointia sekä luonnollista tasapainoa ja kauneutta.

Tuotteiden ihoystävällinen ph 5,5 tukee tutkitusti ihon luonnollista suojamekanismia.